Dominis Nous: tria la teva extensió!

Hi ha nous gTLDs per a tots els sectors!

Tria la teva extensió de domini!

Descobreix les noves extensions de domini!

Arriben nous gTLDs per a tota mena de negocis!

Pre-registra ara mateix el domini que vulguis, així tindràs més possibilitats de registrar-lo quan arribi el moment.
El pre-registre és gratuït, només pagaràs el preu del registre i si al final no aconsegueixes el domini que vols, et tornarem els diners.

Si el domini que estàs buscant ja està disponible, registra'l ara i construeix la teva identitat digital amb una extensió que defineixi el teu negoci.

Tots aquests dominis inclouen:

Reforça la teva identitat online

Ara els dominis parlen el teu idioma

Hi ha alguna paraula millor que "app" per indicar una aplicació informàtica creada principalment per a smartphones i tauletes Apple o Android?
És la revolució dels nous dominis: termes genèrics o noms propis, com .barcelona, .london, .amsterdam...
Dominis intuïtius i fàcils de recordar. Una excel•lent eina de màrqueting que t'ajudarà a reforçar la teva presència a la xarxa i a augmentar la visibilitat de la teva empresa o afició.

Tens una marca registrada?

Descobreix tots els avantatges.

Si ets el propietari d'una marca registrada pots aconseguir els nous noms de domini corresponents a la teva marca amb antelació: registrar-los de forma prioritària.
Inscriu la teva marca al Trademark Clearinghouse (TMCH), la única base de dades global de marques registrades autoritzada per la ICANN (l'organisme internacional responsable de la gestió de tots els dominis de primer nivell) És, sens dubte, el servei de protecció de marca més important del món en el que té a veure amb el llançament dels nous dominis.
Si estàs inscrit al servei de TMCH, també pots impedir que algú altre registri dominis corresponents a la teva marca en més de 200 noves extensions.

Contacta'ns

F.A.Q.

Quan estaran disponibles els nous dominis?
Segons les últimes comunicacions oficials, les primeres extensions s'alliberaran a finals de 2013, principis de 2014. El llançament dels primers nous dominis dependrà del l'èxit del procés d'autorització ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).
Quin preu tindran els nous dominis?
Encara no hi ha informació oficial, però tot fa pensar que el preu podria ser similar al de les extensions més conegudes.