Servidors Dedicats

  • Hardware DellPowerEdge
  • Centre de dades d'última generació
  • Suport Tècnic 24/7
  • 99.999% Uptime SLA
veure servidors   93 552 1331
  • Conforme amb la RGDP
  • Gestionem dades de clients conforme a la nova llei RGDP
Comparativa de servidors dedicats

Fiabilitat garantida pel Acord de Nivell de Servei (SLA)

Defineix els termes de responsabilitat i garantia que Nominalia es compromet a oferir als seus clientes, així com els paràmetres de referència amb els quals s'ofereix el servei.

Llegir SLA
sla

Assessorament gratuït

Truca'ns i t'assessorarem gratuïtament. Els nostres experts t'ajudaran a triar el servidor que millor s'adapti a les teves necessitats reals. Avaluarem plegats quins requisits d'infraestructura necessitarà el teu negoci per seguir creixent.

custom server

Hardware DELL PowerEdge

Hem decidit oferir els millors models DELL PowerEdge, per garantir la màxima fiabilitat a nivell de hardware, combinada amb un rendiment d'alt nivell gràcies a l'ús de processadors Intel Xeon i a la possibilitat de triar RAM DDR4 i disc SSD.

el nostre centre de dades
serverfarm

Gestió completa del teu servidor administrat

Podràs optar per configurar i administrar el teu servidor amb el Tauler Plesk per gaudir d'un accés senzill i guiat en les funcionalitats d'administració o fer-ho a través de l'accés “root” com a administrador de sistemes.

serverfarm

Novetats

Hardware sempre actualitzat

Els nostres Servidors compten amb la fiabilitat de Dell: servidors potents, constantment actualitzats i amb l'última tecnologia del mercat. El monitoratge i l'actualització constants, garanteixen als nostres clients un rendiment òptim, sense excepcions.

Sistemes operatius

Posem a disposició dels nosaltres clients una àmplia gamma de sistemes operatius, capaços d'adaptar-se a totes les necessitats i fàcils d'instal·lar directament des del nostre Tauler de control.

Tria el canal que vulguis per contactar amb un dels nostres assessors

Necessites assistència tècnica?

Xat

Els nostres assessors
responen de seguida!


Parlem

Truca'ns

De dilluns a divendres
de 9:00 a 18:00 hores


+93 552 13 31

Et truquem

Deixa'ns les dades
i et trucarem


Contacte