WHOIS: CONSULTA DADES DE DOMINIS

Descobreix qui ha registrat el domini que t'interessa!

DESITGES TROBAR INFORMACIÓ SOBRE UN DOMINI?

Introdueix el nom i l'extensió de domini i esbrina qui l'ha registrat.

El format del domini no és correcte

Protegeix les teves dades personals
contra spam i robatoris d'identitat!

REGISTRE PRIVAT

El servicio Registro Privado te permite ocultar los datos de contacto que aparecen en el WHOIS para todos los dominios genéricos que tienes registrados y evitar ser víctima de este tipo de abusos.

MÉS INFORMACIÓ

Què és la base de dades WHOIS?

La base de dades WHOIS és el banc de dades on s'emmagatzema la informació corresponent als titulars de dominis.
La base de dades WHOIS és pública i, per tant, tothom qui vulgui pot veure la informació que conté.

Per què és útil consultar la base de dades WHOIS?

Consultar la base de dades WHOIS és un mètode eficaç per identificar ràpidament el titular del domini que desitges obtenir o recuperar.
El registre de dominis semblants a dominis coneguts o que contenen una marca famosa és un fenomen molt freqüent. Aquests registres, en efecte, permeten desviar trànsit i usuaris cap a llocs web de la competència o d'articles falsos, perjudicant així el propietari legítim de la marca o empresa en qüestió.
Nominalia t'ajuda a recuperar el domini que desitgis emprenent una negociació per obtenir-lo i valent-se, si cal, del suport d'experts legals.

Puc esbrinar la data de venciment d'un domini ja registrat consultant la base de dades WHOIS?

Sí, consultant la base de dades WHOIS també podràs veure la data de venciment d'un determinat domini. Sabent aquesta informació, pots procedir a registrar immediatament un domini alternatiu o esperar que el domini que vols torni a estar disponible. Nominalia t'ajuda a saber fàcilment alternatives vàlides al domini que desitgis registrar.

Veig que al whois l´adreça de correu electrònic del titular per gtlds ja no està disponible. Necessito contactar amb el titular del domini, com ho puc fer?

Si necessites contactar amb el titular d´un domini genèric registrat a Nominalia, pots utilitzar el següent formulari:
http://domaincontact.nominalia.com/contact-domain

Atenció: Un cop enviada la petició, no tenim cap garantia de que el titular del domini respondrà a la teva sol·licitud de contacte.

WHOIS/RDAP Condicions d'ús
La base de dades WHOIS/RDAP està proporcionada per Nominalia de manera gratuïta i amb finalitats exclusivament informatives. Nominalia no asumeix cap responsabilidat quant a la precisiò, disponibiltat, veracitat exactitud, validesa etc dels resultats. Les dades poden no estar disponibles per a tots els dominis i/o registres i/o registradors. Nominalia es reserva el dret a suspendre i/o retirar l'eina WHOIS/RDAP en qualsevol moment per realitzar operacions de manteniment tècnic. Nominalia no serà responsable en cap cas de qualsevol dany o pèrdua de qualsevol tipus que pogués sorgir a causa de la informació proporcionada per la base de dades WHOIS/RDAP o per qualsevol omissió o error als registres de la base de dades WHOIS/RDAP.
L'Usuari assumeix la responsabilitat de: 1. No fer servir la base de dades WHOIS/RDAP amb finalitats il·lícites (per exemple, identificar i fer servir les adreces d'email per enviar correu no desitjat. 2. No fer servir l'eina WHOIS/RDAP amb la finalitat de causar danys a la plataforma o als servidors de Nominalia. 3. L'usuari assumeix la responsabilitat de no divulgar los dades proporcionades per la consulta al WHOIS/RDAP. Nominalia es reserva el dret d'emprendre accions legals contra qui actuï contra les clàusules descrites més amunt.