WHOIS: CONSULTA DADES DE DOMINIS

Descobreix qui ha registrat el domini que t'interessa!

DESITGES TROBAR INFORMACIÓ SOBRE UN DOMINI?

Introdueix el nom i l'extensió de domini i esbrina qui l'ha registrat.

El format del domini no és correcte

Protegeix les teves dades personals
contra spam i robatoris d'identitat!

REGISTRE PRIVAT

El servicio Registro Privado te permite ocultar los datos de contacto que aparecen en el WHOIS para todos los dominios genéricos que tienes registrados y evitar ser víctima de este tipo de abusos.

NOMÉS 6 € L'ANY

Què és la base de dades Whois?

La base de dades WHOIS és el banc de dades mundial on s'emmagatzema la informació corresponent als titulars de dominis. La base de dades WHOIS és d'accés públic, per tant qualsevol persona pot consultar la informació que conté.
A la base de dades Whois pots consultar els diferents contactes d'un domini registrat (titular o registrant, contacte administratiu i contacte tècnic), a més de l'empresa registradora i les dates de creació i expiració d'un domini o altres dates rellevants.

El Whois es útil Per esbrinar qui és el titular d'un domini

El Whois serveix per saber de qui és un domini determinat, ja sigui per mirar de recuperar-lo, comprar-lo o bée per curiositat.
El registre de dominis similars a dominis coneguts o que contenen una marca famosa és un fenomen molt freqüent i perjudiquen molt a les marques, pel fet que els "roben" trànsit que redirigeixen a altres llocs web sovint fraudulents.
Nominalia t'ajuda a recuperar dominis o aconseguir dominis nous que no estan lliures valent-se, si cal, d'experts legals.

El Whois es útil consultar la data d'expiració d'un domini?

A la base de dades Whois també figura la data de venciment d'un domini registrat. Coneixent aquesta informació, pots decidir registrar immediatament un domini alternatiu o bé esperar a que el domini que vols torni a estar disponible.

A Nominalia, a més, quan intentes registrar un domini que no està disponible, el sistema et proposa alternatives a aquest domini mostrant-te tots els que estan lliures per ser registrats.

El Whois es útil per poder posar-te en contacte amb el propietari d'un domini

Des del 2018, amb l'entrada del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), ja no es pot veure l'adreça d'email del titular d'un domini.
No obstant això, si et cal posar-te en contacte amb el propietari d'un domini genèric que està registrat a Nominalia, pots fer servir aquest formulari.

Atenció: Nominalia no et pot garantir que el titular del domini respongui al teu missatge.