1. Support
  2. Allotjament web
  3. Restaurar la contrasenya del compte cPanel

Restaurar la contrasenya del compte cPanel

Si has perdut o has oblidat la contrasenya del teu compte cPanel, pots restaurar-la seguint aquests senzills passos. Escriu a la barra de l'explorador la URL del teu cPanel, per exemple https://lhcp0001.webapps.net:2083/ (assegura't de quina és la URL exacta del teu compte) i t'apareixerà a la pantalla d'accès. Ara, clica a "Reset password". reset password_2 A la pantalla següent, se't demanarà el nom d'usuari del compte cPanel del quals vols recuperar la contrasenya. Introdueix el nom d'usuari i fes clic al botó "Reset Password". reset password_3 Els sistema enviarà un email a l'adreça de correu electrònic que es va especificar en el moment de creació del compte: el missatge contindrà un codi que s'haurà d'introduir a la pantalla següent. Introdueix el codi alfanumèric i fes clic a "Submit" per restaurar la contrasenya. reset password_4   Els sistema canviarà la contrasenya de tots els serveis vinculats a aquest nom d'usuari, et mostrarà la contrasenya nova i t'enviarà un email de confirmació. reset password_1