1. Support
  2. Allotjament web
  3. Com protegir directoris a CPanel
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. F.A.Q
  4. Com protegir directoris a CPanel

Com protegir directoris a CPanel

cpanel-logo Gràcies a cPanel podem restringir l'accés a un o diversos directoris, incloent-hi el directori /public_html, per evitar accessos no autoritzats. Per poder protegir l'accés a un directori en concret, al tauler de gestió del nostre cPanel, hem d'anar a Privacidad del directorio a l'apartat Archivos : 1   Allí, seleccionem l'arbre de directoris al qual volem accedir directament:   2   Ara, a l'arbre de carpetes, hem de seleccionar el directori que volem protegir: 3 Un cop triat el directori, podrem establir un nom merament informatiu per al directori en qüestió i crear les credencials d'accés al nostres directori protegit: 4 Un cop desats aquests canvis, en intentar accedir a la carpeta protegida (a l'exemple, el directori de publicació), se'ns obrirà una finestra demanant les credencials per poder accedir al nostre lloc web: 5