1. Support
  2. Allotjament web
  3. Quina és l’adreça IP del meu nou Hosting Linux?

Quina és l’adreça IP del meu nou Hosting Linux?

Si tens un domini no registrat amb Nominalia, has de conèixer l'adreça IP del teu allotjament per configurar els registres DNS de la plataforma al teu domini. Si accedeixes al taluler cPanel, podràs visualitzar la teva adreça IP a la part superior esquerra, juntament amb altra informació important de l'allotjament: adreça ip hosting linux Ara, un cop disposis de l'adreça IP, serà necessari modificar la zona DNS del teu domini, ja sigui al tauler de Nominalia o al del proveïdor extern amb el qual hagis registrat el teu domini:   Midominio.com IN A <dirección_IP> www.midominio.com IN A <dirección_IP> ftp.midominio.com IN A <dirección_IP>   Si es produeix algun error durant aquesta configuració, posa't en contacte amb nosaltres.