1. Support
  2. Allotjament web
  3. Modificar un compte FTP des del Panell de control

Modificar un compte FTP des del Panell de control

Aquesta funció ens permet fer modificacions al compte FTP, en podem canviar les notes i el camí. Per modificar un compte FTP, des de dins del Panell, accedim a la secció FTP, on hi trobarem les següents dades: nom d'usuari, camí base i nom del host. Després, hi ha les opcions per a la modificació de dades, canvi de contrasenya i eliminació de l'usuari.

Accessos per al meu FTP  webhosting  (6)

Si fem clic a Canviar dades se'ns obrirà la pantalla en què hem d'introduir el nou camí base i les notes.

account_creato_modificar_CAT_2

form_modificar_cat

Un cop fet, pots fer clic a “CONTINUAR” per validar la modificació de les dades del teu compte. Si fas clic a “Cancel·lar”, l'operació no finalitzarà i retornaràs a la pantalla anterior.