1. Support
  2. Allotjament web
  3. He oblidat la contrasenya d’accés al meu tauler cPanel! Com la puc recuperar?

He oblidat la contrasenya d’accés al meu tauler cPanel! Com la puc recuperar?

Si no coneixes o has oblidat la contrasenya d'accés al tauler cPanel, pots restaurar-la amb pocs i senzills passos. Accedeix, a la URL del tauler cPanel des del navegador, per exemple:  https://lhcp0001.webapps.net:2083/ (Comprova quina és exactament la URL accedint a cPanel des del teu tauler de Nominalia)  Un cop dins de la URL, veuràs una pantalla de  ‘Log in’. Vés a 'Restablecer contraseña'. recuperar contraseña cpanel_1 A la pantalla següent et demanarà l'usuari del compte de cPanel del qual vols recuperar la contrasenya (el veuràs a la cantonada superior dreta de cPanel). Introdueix el teu usuari i fes clic a  ‘Restablecer contraseña’. recuperar contraseña cpanel_2 El sistema enviarà un email al compte de correu que vas especificar durant la configuració del domini al comprar el nou allotjament. El missatge conté un codi que hauràs d'introduir a la pantalla següent. Introdueix el codi alfanumèric i fes clic a "Enviar" per dur a terme el reset: recuperar contraseña cpanel_3 El sistema canviarà la contrasenya de tots els serveis associats al nom d'usuari (FTP, accés a cPanel, base de dades, etc.), et mostrarà la contrasenya nova i t'enviarà un email de confirmació. A partir d'ara, hauràs d'utilitzar la contrasenya nova per a qualsevol servei associat al usuari.