1. Support
  2. Allotjament web
  3. Guia Compte FTP: configuració, gestió i cancel·lació

Guia Compte FTP: configuració, gestió i cancel·lació

Per administrar els arxius del teu hosting pots fer servir el protocol FTP a través del qual es pot dur a terme la transferència dels arxius. Per això, és necessari tenir un compte FTP a més d’haver instal·lat en el teu ordinador un programa específic per a la transferència dels arxius al teu espadi de Hosting.

Entre els programes que més s’utilitzen tenim Filezilla i Cyberduck . Abans d'aprofundir en els programes de connexió FTP és important tenir clar com configurar i administrar des del Tauler de Control un compte FTP.