1. Support
  2. Allotjament web
  3. Configuració d’un compte FTP en el panell de control de Windows Hosting

Configuració d’un compte FTP en el panell de control de Windows Hosting

Per als compte FTP en Hosting Windows, les passes per a la creació del compte són similars a les que hem descrit per al Hosting Linux. Només cal seguir els següents passos:

1. Accedeix al teu Tauler de Control des del web de Nominalia (https://www.nominalia.com/). Introdueix les teves claus d'accés (username i password) en les caselles corresponents de la “Zona Clients.

2. Un cop dins del Tauler, selecciona al menú de la dreta, dins de la secció "Dominis i productes", el domini amb què vulguis treballar.

3. Fes clic sobre la icona ‘FTP’.

crea_nuovo_account_hosting_wind

Sota del nom d'usuari apareixerà, per defecte, @nomdedomini mentre que els permisos seran, per defecte, de Només Lectura. L'usuari pot modificar els permisos de lectura i escriptura quan vulguis. Per modificar les dades, només cal fer clic a Modificar dades i s'obrirà la finestra en què es podran realitzar els canvis.

Per canviar la contrasenya, només has de fer clic a la pestanya "Canviar contrasenya" i s'obrirà aquesta finestra:

cambio_password_windows

Recorda que si tries una frase amb sentit complet (per exemple: "vull anar a la platja") aconseguiràs més seguretat i et serà més fàcil de recordar. Per eliminar el compte, fes clic a Eliminar usuari i segueix les indicacions. Aquesta acció no afectarà els arxius allotjats al teu espai web.