1. Support
  2. Allotjament web
  3. Com activar el meu Hosting Linux Smart, Advanced o Enterprise?

Com activar el meu Hosting Linux Smart, Advanced o Enterprise?

Si has adquirit un Hosting Linux cPanel o un domini, no és necessària cap configuració manual: el producte s'activarà automàticament amb el domini que has triat durant la compra. Si has triat l'opció "Ja tinc un domini...", en acabar el procés de compra, has de finalitzar la configuració des del tauler de control de Nominalia. Primera configuració En primer lloc, des del tauler de control de Nominalia, a la barra lateral dreta, en el llistat de productes per activar, trobaràs un enllaç al producte que acabes de comprar. Si fas clic sobre aquest producte, aniràs a una pàgina des de la qual podràs iniciar el procés de configuració del Hosting: activar hosting 1 La primera i única opció que pots configurar necessita dos paràmetres:
  • El domini sobre el qual vols configurar el teu hosting. En el cas d'un hosting de tipus Reseller, tria un domini que després pugui ser utilitzat com a domini de referència del teu allotjament.
  • El compte de correu al que vols rebre totes les comunicacions tècniques que envia la plataforma de hosting.
activar hosting 2   Un cop acabada la configuració (que durarà pocs segons), el productes apareixerà configurat al teu tauler de control de Nominalia i permetrà l'accés al tauler d'administració del Hosting. activar hosting 3 Configuració de DNS
  • Configuració d'un domini registrat a Nominalia
Després de la configuració prèvia, cal adreçar els DNS del domini a la plataforma de Hosting. Si el domini està registrat a Nominalia, accedeix a l'àrea de gestió del domini des de la barra lateral dreta i després vés a la secció "Associació domini". activar hosting 4 A la pantalla següent fes clic al botó "Modificar" i arrossega el domini "www" a la secció del producte que acabes de comprar "Hosting Linux Smpart", per exemple: activar hosting 5 Un cop finalitzat el procés, desa la configuració i espera uns 15 minuts aproximadament per a que s'activin els nous DNS.   El hosting començarà resoldre correctament, quan els nous DNS estiguin actius. Per accedir-hi, pot fer-ho des de la pàgina del domini, clicant sobre la icona del nou hosting, o des de la barra de menú de la dreta, fent clic sobre l'opció "Hosting cPanel".
  • Configuració d'un domini registrat amb un proveïdor extern
Si el domini que vols utilitzar no està registrat a Nominalia, hauràs de localitzar l'adreça IP del teu nou allotjament dins del tauler de gestió i posar-te en contacte amb el teu proveïdor per a que el domini en qüestió apunti a la IP correcta.