1. Support
  2. Allotjament web
  3. Gestió d’arxius mitjançant el client de FTP: Cyberduck

Gestió d’arxius mitjançant el client de FTP: Cyberduck

Per fer servir el client FTP Cyberduck disponible per a Windows o Mac OS X, primer cal descarregar el software des del web http://cyberduck.io/ i procedir, posteriorment, a la configuració. En obrir el programa Cyberduck veurem una pantalla com la d'aquí sota:

Cyberduck

Un cop obert Cyberduck, fes clic a ‘Nova connexió’, a dalt a l'esquerra, i s'obrirà una finestra en què hauràs d'emplenar els següents camps: - Tipus de connexió: FTP (Transferència d'arxius)
  • Servidor: ftp.elnomdelteudomini.com
  • Port: 21
  • Nom d'usuari: el teu nom d'usuari FTP
  • Contrasenya: la contrasenya associada al teu usuari FTP
  • No marcar ‘usuari anònim'
I per últim, selecciona ‘Connectar’: cyberduck2 Els fitxers s'hauran d'allotjar en les següents carpetes, depenent del tipus de Hosting que tinguis contractat:
  • Espai web inclòs amb el domini: /public
  • Hosting de Linux: /public/www
  • Hosting de Windows: /htdocs/www
L'arxiu que es correspongui amb la pàgina principal del teu web s'haurà de dir ‘index.html’ o ‘index.php’ (si la teva a està programat amb PHP) o ‘default.asp’ / ‘default.aspx’ (si el teu web fa servir el llenguatges de programació ASP o ASP.net). NOTA: Com alternativa al nom del servidor per a connectar via FTP, en comptes d'utilitzar el teu nom de domini (per exemple, ftpelnombredetudominio.com) pots fer servir el nom o la IP del Hosting on es troben allotjats els teus arxius:
  • Espai web inclòs amb el domini: ftp.onstatic-es.setupdns.net ó 81.88.48.71
  • Hosting de Linux: ftp.onlinux-es.setupdns.net ó 81.88.48.79
  • Hosting de Windows: ftp.onwindows-es.setupdns.net ó 81.88.57.88