• Seguretat i fiabilitat
  • Emissió ràpida
  • Protecció de dades sensibles
  • Transaccions més segures
  • Emesos per Thawate
Veure Certificats
Comparar productes

Busques altres certificats de seguretat SSL que no veus aquí?Consulta la nostra oferta de certificats completa o truca'ns al número 93 288 40 62
*Oferta vàlida per a clients finals de SSL 123 per 39,20€ (20% Dte.) fins al 2/10/2017 i vàlida solament pel pimer any de servei. Preu anterior 49€. Per revendedores s'aplicarà el 20% Dto sobre el preu de la seva tarifa.

Per què escollir els nostres certificats SSL?

La qualitat dels nostres certificats

Els certificats que adquireixis a Nominalia són emesos per Thawte, l'experiència i professionalitat de la qual garanteixen els millors resultats.
Si tens un lloc de comerç electrònic (botiga online) i gestiones dades personals o sensibles com ara números de targeta de crèdit, confiar en una de les millors autoritats de certificació del mercat com Symantec i Thawte és d'una importància clau: la informació precisa que el certificat digital dóna sobre el teu lloc web certifica l'autenticitat de la teva identitat i que l'intercanvi de dades entre el navegador i el lloc web són segures gràcies a la identificació, la protecció i la confidencialitat.

Com funcionen els certificats?

SSL (Secure Sockets Layer) es el nom del protocol emprat per a establir la comunicació entre un servidor i un client.
Aquesta comunicació resulta segura, ja que les dades que es transmeten estan xifrades i només es poden desxifrar en el moment de la connexió, i exclusivament pels subjectes implicats en la connexió que hagin generat o rebut la clau de sessió indispensable per al desxifratge.

Com reconèixer un certificat SSL

Un lloc web que té instal.lat un certificat SSL és reconeixible immediatament pel prefix https:// de l'adreça i per la presència de la imatge de cadenat.
Gràcies a aquestes característiques, els vostres visitants sabran immediatament que el vostre lloc està verificat i que la comunicació amb el seu navegador està protegida i reservada: podran confiar en la vostra empresa.

Com aconseguir i activar el certificat

Aconseguir i activar un certificat SSL per al teu lloc web és un procés molt ràpid i senzill, que podràs fer directament Online. Després de comprar el certificat, hauràs d'accedir al Tauler de Control per introduir les teves dades i un cop emès, pots instal•lar-lo o descarregar-lo per instal•lar-lo quan tu vulguis al teu servidor VPS o dedicat. Per activar el certificat, t'has d'assegurar que tots els teus productes són compatibles, que disposes d'una adreça IP dedicada i que tens accés d'administrador al servidor en què es crearà l'arxiu CSR.