1. Support
  2. Notícies
  3. Novetats en la gestió dels comptes FTP del teu Tauler

Novetats en la gestió dels comptes FTP del teu Tauler

Recentment hem actualitzat tota l'àrea de gestió de comptes FTP al tauler de control. A més de les novetats gràfiques, el més important és que s'han introduït nous criteris per millorar la seguretat. A partir d'ara, el nivell de complexitat de la contrasenya haurà de ser més alt, si no, no serà acceptada. Això és possibles gràcies a la millora en els sistema d'encriptació. Per exemple, les contrasenyes formades per frases amb sentit complet acostumen a ser més difícils de desxifrar, degut al seu elevat nivell de complexitat. A les pàgines de gestió dels comptes FTP podràs veure immediatament si el nivell de seguretat de la teva contrasenya és suficient, o si cal que busquis una contrasenya més segura que faci encara més difícil "atacar" el teu lloc web. Una altra de les novetats consisteix en què l'activació del compte FTP es produeix "en temps real": tan bon punt s'hagi creat el compte, serà possible accedir-hi via FTP amb les credencials indicades des de qualsevol programa client FTP, sense temps d'espera. A més, al Tauler de control, els comptes FTP estan separats en diferents botons, segons quina sigui la seva plataforma de referència (Windows, Linux o espai web estàtic associat al domini), per tal que la gestió sigui encara més senzilla.   Captura-FTP