1. Support
  2. Notícies
  3. Guia per a app SiteLock d’iPhone (i altres dispositius)

Guia per a app SiteLock d’iPhone (i altres dispositius)

SiteLock ofereix als seus usuaris la possibilitat de verificar i fer un seguiment dels seus llocs directament des de l'app descarregable a l'smartphone o a altres dispositius. De fet, es pot tenir una app descarregable gratuïtament per a iPhone, iPad o iPod Touch, dissenyada per SiteLock per a un seguiment constant dels llocs als quals hi ha associat un compte SiteLock. Per a accedir al Tauler de control (Dashboard) de SiteLock mitjançant l'app i tenir la possibilitat de fer un seguiment dels propis llocs, es fan servir les mateixes credencials d'accés de la versió clàssica web, visible a través del navegador, que són: “ID d'inici de sessió” (adreça de correu del compte SiteLock) i contrasenya (actualitzada).  Per a gestionar el compte de SiteLock i actualitzar la contrasenya, aneu a aprofundiments específics. Un cop realitzat l'inici de sessió, l'app donarà accés a totes les estadístiques del nostre lloc, incloent-hi les de l'estat d'execució dels escanejats. login_sitelock_app   Com a primera opció, l'app mostrarà el llistat dels llocs connectats al propi compte; un cop seleccionat aquell del qual volem veure'n els detalls, se'ns mostraran les àrees del Tauler de control (Dashboard). Cadascuna d'aquestes àrees es podrà clicar i donarà accés a la lectura i verificació en detall de les informacions de l'àrea mateixa. Per exemple, si seleccionem "Contingut" ("Content") que de l'anàlisi resulta ser una part no segura del nostre lloc, podrem veure tota la informació detallada i saber quins són els punts crítics presents o problemàtics pel que fa a possibles amenaces. iphone_sitelock01 sitelock_iphone_02   Un cop visualitzada la condició del nostre lloc i de possibles problemes o amenaces, podem decidir dur a terme l'escanejat i continuar verificant amenaces. L'app ens ofereix també la possibilitat d'enviar un correu per rebre suport i ajornar de nou la informació amb què comptem, fent clic a Actualitza (Refresh). D'altra banda, a la part superior esquerra, fent clic al Tauler de control (Dashboard) tornem a la informació general sobre el lloc que hem triat per fer-hi un seguiment. Gestió del compte i actualització de la contrasenya Si hom vol gestionar el compte SiteLock i, si cal, actualitzar la contrasenya canviant-la, cal accedir al Tauler de control (Dashboard) amb el nom d'usuari i la contrasenya que es van triar en el moment de la primera configuració. Abans de tot caldrà accedir al Tauler de control (Dashboard) del nostre compte SiteLock, que ens mostrarà la pantalla següent:dashboard_spa_01 Des d'aquí es poden gestionar les dades del nostre compte i completar la configuració per als llocs que hem connectat a SiteLock. Fent clic a “Usuaris” (Utenti) tindrem accés a la pantalla des de la qual podrem gestionar les dades relatives a l'usuari; nosaltres ens concentrarem ara en el nom d'usuari i la contrasenya.  Per a entrar a l'espai reservat a la possibilitat de canviar la contrasenya hi ha prou amb fer clic a “Modifica l'usuari”  dashboard_spa_02   En la pantalla següent se'ns dóna la possibilitat d'introduir una nova contrasenya (i de confirmar-la). dashboard_spa_03