1. Support
  2. Notícies
  3. Guia per a l’SMART configuració i gestió

Guia per a l’SMART configuració i gestió

SMART (SiteLock Malware Alert & Removal Tool) és l'eina dissenyada per SiteLock per a dur a terme un escanejat a fons del teu lloc web. Mitjançant un compte FTP, SMART pot accedir als arxius que componen el teu lloc web i localitzar molts tipus de virus i programari maliciós que poden haver estat introduïts per un hacker mitjançant sofisticades tècniques d'intrusió.

Per a fer servir SMART cal tenir un compte FTP actiu al propi lloc web; en cas d'allotjament (shared hosting) compartit consulta la guia FTP.

smart_01_spa

Entrant al Tauler de control (Dashboard) de Sitelock, accedeix al menú "Configuració" dalt a la dreta, clica a "Configuració SMART" i hi trobes l'accés a la interfície de gestió SMART:

smart_02_spa

Un cop aquí cal emplenar almenys els camps obligatoris: adreça allotjament d'FTP, ID d'usuari, Contrasenya. Els camps restants permeten activar o no l'eliminació automàtica del programari maliciós o bé permeten modificar la planificació dels escanejats. També és possible seleccionar la velocitat de descàrrega de l'arxiu mitjançant FTP per no carregar excessivament la banda a disposició del lloc web propi. SMART permet a més especificar amb "Gestiona les Exclusions" tots els tipus d'arxius i directoris que cal sotmetre a escanejat. smart_03_spa Un cop configurat, tornant al Tauler de control (Dashboard) de Sitelock es pot fer un seguiment de l'activitat de l'SMART en el llistat dels tipus d'escanejat actius.