Màrqueting Online

Millora el posicionament del teu lloc web i guanya visibilitat als cercadors

Incrementa la visibilitat als motors de cerca i augmenta les visites al teu web amb les eines més adequades

Més informació Anàlisi inicial SEO3

93 288 4062 Guia de Compres
Assistència Telefònica

Nominalia ha estat reconeguda amb el premi "Best in Quality" per a Google Partners

Posicionament SEO

Posicionament SEO

El Posicionament SEO comporta un treball constant d'optimització d'un lloc web per millorar-ne el posicionament orgànic o natural als cercadors. Realitzem accions dins del lloc web per tal de posicionar-lo millor al motor de cerca. Les operacions de SEO poden basar-se en l'anàlisi i correcció de l'estructura i codi font del lloc web, anàlisi de paraules clau, creació de link building intern i extern i molt més.

Publicitat a Google

Publicitat a Google

Amb Publicitat a Google el teu lloc aconseguirà una visibilitat immediata als resultats patrocinats de Google. Gràcies a l'anàlisi de les paraules clau que poden atraure més visites al teu web, crearem anuncis i els optimitzarem constantment en base als resultats obtinguts per tal d'incrementar-ne sempre el trànsit i conversions, permetent maximitzar el retorn de la inversió (ROI). Aquesta és la millor opció per aconseguir visibilitat immediata a Google.

Indexació

Indexació

El servei d'Indexació implica que les pàgines del teu lloc web siguin detectades pels motors de cerca. Aconseguir que els consumidors et trobin fàcilment quan busquin la informació que tu ofereixes és una de les claus de l'èxit per a qualsevol empresa que pretengui fer-se un lloc a la Xarxa. Els usuaris que fan una cerca són potencials clients per al teu negoci.

Publicitat a Facebook

Publicitat a Facebook

Gràcies a una pàgina de Facebook ben construïda i a les tècniques de la Publicitat a Facebook amb una estratègia ben planificada tindràs visibilitat entre els teus clients potencials i et serà molt fàcil comunicar-te amb ells. El servei Publicitat a Facebook implica l'anàlisi del teu lloc web, la creació d'una pàgina corporativa a Facebook, la creació i optimització d'anuncis, número de clics garantits, informes personalitzats i Traffic Manager personal.

Publicitat amb Bàners

Publicitat amb Bàners

Una planificació pensada i una segmentació minuciosa del teu mercat objectiu fan del servei Publicitat amb Bàners la millor estratègia per augmentar la visibilitat del teu lloc web entre un target determinat. La possibilitat de poder traçar l'activitat del teu públic objectiu garanteix el control sobre l'efectivitat de la campanya publicitària i la relació de conversions dels teus banners.

Per què és necessari donar visibilitat al teu lloc web?

Ser visible als motors de cerca, significa garantir-se un gran nombre de visites de persones interessades en els continguts del teu lloc web. Els grans cercadors com Google generen la major part del trànsit de la Xarxa i són el mitjà més utilitzat per buscar informació o trobar productes. Per això es tan important aconseguir posicionar-se entre els primers resultats en les cerques relacionades amb el teu negoci. Confia en els nostres especialistes per optimitzar el teu web.

La millor manera de començar una estratègia SEO a Internet és conèixer primer la situació en què es troba el teu lloc web. Per això, Nominalia t'ofereix una Anàlisi inicial SEO sobre l'estat del posicionament orgànic del teu web, amb el qual aconseguiràs conèixer dades rellevants per optimitzar-lo i escalar posicions als cercadors. Algunes dades que trobaràs en l'informe: velocitat del servidor, accessibilitat, codi xhtml/html5, indexació i tota la informació que necessites per començar el teu projecte SEO a Internet.

Anàlisi inicial SEO4