1. Support
  2. Servidors
  3. Servidors dedicats
  4. Ubuntu 14.04 LTS i Fedora 20 disponibles als Servidors Dedicats de Nominalia

Ubuntu 14.04 LTS i Fedora 20 disponibles als Servidors Dedicats de Nominalia

Nominalia ofereix una amplia gamma Sistemes Operatius instal·lables als seus Servidors Dedicats i, per apropar-se encara més a les necessitats dels seus clients, aquesta gamma s’ha ampliat amb les darreres versions de Fedora i Ubuntu. Entra a la pàgina de gestió del teu servidor al Panell de Control de Nominalia, tria el sistema operatiu que vulguis de 32 bits o 64 bits i hi trobaràs una llista de sistemes operatius disponibles perquè triïs la versió que et vaig millor. Actualment els clients de Nominalia tenen a la seva disposició: CentOS 6 Debian Squeeze Debian Wheezy Fedora 20 Ubuntu 10.04 Ubuntu 12.04 Ubuntu 14.04 Vols saber quines són les novetats de Fedora 20 i Ubuntu 14.04 LTS? A les release notes de Fedora 20 i Ubuntu 14.04 LTS hi trobaràs una presentació dels canvis més significatius.