Asistencia para clientes de Nominalia

  1. Asistencia
  2. Comunicados
  3. Cliente final
  4. Canvis en el filtre antispam del teu correu
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Comunicados
  4. Distribuidores
  5. Canvis en el filtre antispam del teu correu

Canvis en el filtre antispam del teu correu

Per què ja no t'arribaran emails amb la paraula "SPAM" a l'assumpte ni hauràs de moure manualment els teus correus no desitjats a la Carpeta Antispam?

El fet que l'assumpte d'un correu arribi modificat (amb la paraula SPAM afegida automàticament pel sistema antispam) és un tipus de manipulació de missatge.
A més de no ser una pràctica correcta, la manipulació d'un missatge implica l'alteració del seu contingut, la qual cosa l'invalida de cara als mecanismes de càlcul que duen a terme els sistemes de filtrat antispam actuals: càlculs sobre la reputació d'un missatge, sobre l'adreça del remitent o de la seva adreça IP.
Finalment, la manipulació d'un email pot comprometre el valor d'un missatge en cas d'anàlisi forense per a usos legals.

D'altra banda, també el fet que l'usuari pugui moure un email de la SAFATA D'ENTRADA a la CARPETA ANTISPAM és una pràctica obsoleta. Actualment, l'usuari podrà marcar un email maliciós o no desitjat i el sistema de filtrat ja el categoritzarà com SPAM. De la mateixa manera, el fet de marcar un correu de la CARPETA ANTISPAM com a legítim serà interpretat pel sistema de antispam com "correu que cal acceptar".
No és recomanable enviar el correu maliciós o no desitjat a la PAPERERA perquè no l'estarem etiquetant com a correu no desitjat. Per últim, si tampoc no fem cap acció amb el correu en qüestió, el sistema antispam entendrà que l'usuari vol rebre aquest correu en el futur.

¿Te resultó útil este artículo?

¿No has encontrado lo que buscabas?

Contáctanos, nuestros expertos te ayudarán

CONTÁCTANOS