Accés prioritari

Aconseguir el domini que desitges, no és una qüestió de sort

Què és?

L'Accés prioritari (EAP: Early Access Programm) és una oportunitat sense precedents que et permet accedir abans que ningú el domini que vols. Alguns nous dominis tenen previstes fases de registre prioritari i de pre-registre prioritari: això significa que pots registrar-los o pre-registrar-los abans que estiguin disponibles al mercat.

Tria un domini

Dominis amb registre prioritari

Amb el registre prioritari, podràs registrar el domini que vulguis un dels 7 dies anteriors al llançament oficial. El preu del registre és decreixent del primer al cinquè dia de la fase d'accés prioritari (Early Acces Program) i roman invariable els darrers dos dies. Tria el domini i el dia en què desitges registrar-lo i llença't a la Xarxa el més aviat possible.

Dominis amb pre-registre prioritari (EAP)

El pre-registre prioritari t'ofereix la possiblitat d'anticipar fins a 7 dies el moment en què provarem de realitzar el registre pròpiament dit del domini que has triat. El preu del pre-registre és decreixent del primer al cinquè dia de la fase d'accés prioritari (EAP) i roman invariable els darrers dos dies. Si el registre no arriba a bon port, et reemborsem íntegrament els diners que has avançat. Tria el domini i el dia que vulguis, de la resta, ens n'ocupem nosaltres.

Compara fases

Accés prioritari

Modalitat estàndard

Recomanat

Pre-registre prioritari

Si el domini està en fase de pre-registre, pots tirar el pre-registre prioritari, d'aquesta manera tramitarem la sol.licitud de registre per tu en un dels 7 dies anteriors al llançament oficial.

Tria un domini

Pre-registre

Si tries el pre-registre estàndard tramitarem la sol.licitud de registre del domini per tu el dia del llançament oficial.

Registre prioritari

Si vols estar segur de fer-te amb el domini de desitges, registra'l de forma prioritària un dels 7 dies anteriors al dia en què es posarà a disposició general.

Tria un domini

Registre

En el moment en què el domini està disponible al mercat, ja només pots creuar els dits i esperar que ser més ràpid que qualsevol altra persona.

Amb el Pack Domini tindràs

  • Espai web il.limitat
  • comptes de correu electrònic de 2 GB amb antivirus i antispam
  • Subdominis il.limitats
  • 3 GB de trànsit mensual
  • WebMail
  • Gestió DNS

Vols saber-ne més?

Hi ha una manera d'estalviar temps evitant perdre's entre accés prioritari i modalitats estàndard. Deixa't assessorar per un dels nostres experts i assoleix el teu objectiu més ràpidament.

Contacta amb nosaltres