Reclamació

Les teves reclamacions seran ateses només si prèviament has demanat assistència per algun dels canals per rebre suport que Nominalia posa a disposició dels seus clients.
Et preguem que indiquis amb claredat quan i com t'has posat en contacte amb nosaltres per demanar assistència.

Ets client de Nominalia?
Per fer-nos arribar una reclamació cal que accedeixis amb el teu nom d'usuari i contrasenya:


93 288 40 62

Suport tècnic

Necessita suport tècnic? A la secció Suport tècnic i informació trobarà FAQs, glossari i manuals que l'ajudaran a resoldre els seus dubtes sobre funcionalitats i configuració dels seus productes.

Li cal ajuda?
Entri al seu Panell de Control i formuli la seva pregunta al nostre equip tècnic des de la secció Assistència.

Distribuïdors

Li agradaria ser Revenedor dels nostres productes? Visiti la pàgina dedicada als nostres Distribuïdors, descobreixi els avantatges i aprofiti les nostres tarifes especials.

Modalitats de pagament

A Nominalia podrà comprar escollint la modalitat de pagament que més s¹ajusti a les seves necessitats.Consulti aquí totes les modalitats disponibles.

Sabia que...

En 1999 Nominalia es converteix en la 1ª entitat , i 2ª d'Europa, a registrar directament el .com .org i .net després del monopoli Network Solutions.

Segueixi'ns a la Xarxa!

Segueixi'ns a les principals xarxes socials. Comparteixi amb nosaltres la seva experiència i idees a Facebook, Twitter, Youtube i LinkedIn... i no perdem el contacte!