Publicitat a Facebook

Anuncia als teus productes aprofitant tot el potencial de la xarxa social

Fes campanyes entre un públic potencialment interessat en el teu negoci

Detalls

Sempre connectat amb els teus clients

Una infinitat d'usuaris de totes les edats, però també tota mena d'empreses, comparteixen diàriament milions de continguts a les xarxes socials. Si no participes d'aquesta "discussió global", perds l'oportunitat d'establir un contacte directe amb els teus clients consolidats o potencials.

Una aposta pel màrqueting boca-orella

Si estableixes un contacte directe amb els teus clients, mantens un diàleg constant amb ells i els proporciones continguts exclusius i de qualitat, pots aconseguir apassionar-los i fer que parlin positivament de la teva marca. Llegir els seus comentaries i contestar les seves preguntes és una manera de conèixer-los per millorar el serveis o els productes que ofereixes.

Segmentació del mercat

Es du a terme una segmentació detalla amb l'objectiu de crear campanyes dirigides a individus específics amb uns determinats interessos en comú. No es fa una campanya generalista, si no que es treballa amb accions adreçades exclusivament al target més idoni per al servei o l'oferta del moment. S'identifica un segment determinat valorant el perfil demogràfic, geogràfic, lingüístic o altres interessos.

Avantatges d'una campanya a Facebook

Optimitzar i fer una bona gestió dels teus perfils o llençar campanyes a les xarxes socials, són accions promocionals relativament econòmiques, si ho comparem amb les iniciatives promocionals tradicionals, i si s'estructuren bé, donen molt bons resultats per treballar l'engagement dels teus clients. Es creen relacions estables i duradores amb els usuaris i s'arriba a consolidar el teu target de referència.

Comparación de plans

Característiques

Starter

199,00 € + IVA

Professional

399,00 € + IVA

A mida

Preu a convenir
Número de clics garantits 600 1300 Tria la personalització total per a les teves campanyes a Facebook, els nostres experts s'entrevistaran amb tu per conèixer millor el teu negoci i posar en marxa les campanyes que puguin aportar-te millors resultats.
Durada mínima de la campanya (dies) 10 20
Anàlisi del lloc web
Creació de la pàgina de Facebook corporativa
Selecció de perfils de Facebook
Creació d'anuncis
Accions a les xarxes socials
Optimització de campanyes
Informes sobre els resultats
Traffic Manager personal

199,00 € + IVA 399,00 € + IVA Preu a convenir
Sol·licitar