SEO

Posiciona el teu lloc web a la primera pàgina dels cercadors

Posicionament web SEO per al mercat nacional i internacional

Detalls Anàlisi inicial SEO

SEO Estàndard

Seleccionem fins a 10 termes o paraules clau rellevants per al teu negoci i et garantim que el 50% d’aquests termes apareixeran a la primera pàgina de Google al primer any. El SEO Estàndard realitza accions d'optimització i tots aquells canvis que tenen com a objectiu posicionar el teu lloc web en els primers resultats de Google sota els termes seleccionats.

SEO Expansiu

Tens una botiga online? El teu web presenta molts productes o serveis i vols posicionar-los tots? T’interessa posicionar el teu web a través d'un gran nombre de paraules clau? Un SEO Expansiu pretén posicionar el teu lloc web amb totes aquelles paraules clau que hi hagi al seu contingut. Es tracta d'un tipus de SEO que mira de posicionar tots els productes i serveis que tingui la teva pàgina web a mig termini garantint-te un increment mínim del 20% de visites al teu web.

Optimització progressiva

Per posicionar el teu lloc entre els primers resultats dels cercadors, s'ha de dur a terme una optimització constant i progressiva que donarà resultats a mitjà i llarg termini. Les regles dels motores de cerca canvien constantment i es basen en la premissa que el posicionament ha de ser el més orgànic possible, natural, durable i no forçat.

Informes actualitzats

Els nostres especialistes en Search Engine Optimization (SEO), analitzen els teu lloc constantment per garantir la millora continua del procés d'optimització del teu web. Cada mes rebràs informes detallats en els quals podràs comprovar l'evolució dels procés d'optimització.

Comparación de plans

Característiques

SEO Dominis nous

179,00 € mes + IVA

SEO Estàndard

219,00 € mes + IVA

SEO Expansiu

319,00 € mes + IVA

SEO Personalitzat

Preu a convenir
Registre a Google Analytics Tria la personalització total per a les teves campanyes, els nostres experts s'entrevistaran amb tu per conèixer millor el teu negoci i posar en marxa les campanyes que puguin aportar-te millors resultats
Optimització progressiva del codi
Optimització del link building intern i extern
Alta en xarxes socials(Facebook, twitter, Google places i més) i posterior activitat enfocada al SEO
Informe campanya mensual
Instal·lació de Webmaster Tools
SEO local/Regional
Estudi de l'índex KEI de paraules clau posicionades i no
Paraules clau (keywords) i garanties 10 keywords 10 keywords - El 50% dels termes a la primera pàgina de Google 20 keywords - Increment del 20% de visites al web
Suplement alta (només primer any) 60,00 € al mes + IVA 60,00 € al mes + IVA 80,00 € al mes + IVA

Preu mensual

179,00 € mes + IVA 219,00 € mes + IVA 319,00 € mes + IVA Preu a convenir
Sol·licitar Sol·licitar Sol·licitar Sol·licitar