Indexació

Fes-te visible als motors de cerca

Atrau clients potencials cap al teu web des dels motors de cerca més importants

Detalls

Indexació a Google

El primer pas és que les motors de cerca coneguin l'existència del teu lloc web i que el tinguin en compte per a les cerques. El primer que hem de fer és facilitar a Google i a la resta de cercadors importants (Yahoo, Bing, etc.) informació sobre l'existència del teu lloc web perquè et rastregin i et puguin indexar. Un cop indexat, el teu lloc ja apareixerà en els resultats de les cerques.

Definició de paraules clau

Organitzem les metaetiquetes incorporant les paraules clau que has triat. L'elecció de les paraules clau que millor defineixin la teva activitat és fonamental i per fer-ho pots utilitzar el generador de paraules de Google, una eina eficaç i gratuïta. Un altre aspecte important és l'elecció del títol del teu web, ja que és el primer que intercepten els cercadors i apareixerà com a títol del teu anunci.

Indexació constant

Durant 12 mesos ens encarreguem d'enviar regularment, a Google i a altres cercadors nacionals i internacionals, peticions d'indexació del teu lloc per garantir que les teves pàgines siguin incloses permanentment als resultats de les cerques.

Monitoratge permanent

Gràcies als informes en format pdf que rebràs periòdicament per email, podràs supervisar i avaluar directament com va la indexació del teu web. En funció dels resultats d'aquests informes, els nostres experts proposaran les millors estratègies d'actuació per treure el màxim profit de les cerques relacionades amb el teu negoci.

Comparación de plans

Característiques

Starter

3,00 € al mes + IVA

Professional

9,00 € al mes + IVA

Premium

21,00 € al mes + IVA
Notificació de l'existència del lloc web als cercadors
12 mesos d'alta
Eina de generació de meta-tags
Indexació garantida a Google
Assessorament sobre les paraules clau més emprades pels usuaris
Informes sobre el posicionament de cada paraula clau
Anàlisi del nivell d'optimització del lloc web
Monitoratge de Link Popularity
Informes mensuals detallats

3,00 € al mes + IVA 9,00 € al mes + IVA 21,00 € al mes + IVA