Publicitat a Google

Visibilitat immediata a Google i vendes assegurades

Fer campanyes de Google Adwords és la millor manera d'aconseguir visibilitat, vendes i retorn de la inversió

Detalls

Visibilitat immediata

A partir del moment en què que els teus anuncis apareguin als resultats patrocinats de Google, el teu lloc web començarà a rebre visites d'usuaris interessats en els teus continguts, ja que han realitzat cerques amb paraules clau relacionades amb el teu lloc web.

Monitoratge constant

El monitoratge constant i els informes mensuals detallats permeten afinar les campanyes i realitzar canvis estratègics puntuals per millorar el rendiment i optimitzar el retorn de la inversió.

Optimització de campanyes

Els nostres especialistes en màrqueting de cercadors (SEM o Search Engine Marketing) estudien les paraules clau més adequades per al teu negoci, redacten els anuncis i creeen les campanyes a Google Adwords. Google ha qualificat Nominalia com a Adwords Qualified Company i els nostres especialistes en SEO i SEM han obtingut la certificació Google Qualified Individual.

Control de la despesa

La fórmula de pagament per clic fa que paguis només les visites que rebis: si ningú clica al teu anunci, no pagaràs. A més pots triar quina quantitat vols invertir en les teves campanyes Adwords: decideixes una inversió diària i quan hagis esgotat el crèdit la campanya s'aturarà fins l'endemà. Els nostres especialistes optimitzaran la teva inversió per aconseguir els millors resultats possibles.

Comparació de plans

Característiques

Entry

99,00 € + IVA

Starter

299,00 € + IVA

Professional

599,00 € + IVA

A mida

Preu a convenir
Estimació del trànsit 80 - 240 300 - 900 1000 - 1500 Tria la personalització total per a les teves campanyes a Google, els nostres experts s'entrevistaran amb tu per conèixer millor el teu negoci i posar en marxa les campanyes que puguin aportar-te millors resultats.
Durada campanyes 1 mes 2 mesos 3 mesos
Creació dels anuncis de text 1 3 3 personalitzables
Adaptació per a tablets i mòbils
Paraules clau negatives
Integració d'anuncis a Google™ Maps
Optimització de campanyes
Pagament per trucada des de l'anunci
Geolocalització dels anuncis
Seguiment de les conversions (vendes)
Circuit Google
Anuncis dinàmics (keyword insertion)

99,00 € + IVA 299,00 € + IVA 599,00 € + IVA Preu a convenir
Sol·licitar