Publicitat amb Bàners

Publicita la teva empresa i aconsegueix vendes amb bàners

Incrementa la visibilitat de la teva marca i atrau visites al teu lloc web

Detalls

Target específic

Només veuran els teus anuncis aquelles persones realment interessades en els teus productes. Identifiquem el teu target a través de filtres demogràfics, geogràfics i àmbits d'interès. Orientem la teva promoció a les xarxes que millor encaixen amb el perfil del teu negoci.

Distribució optimitzada

Augmenta la teva visibilitat a la Xarxa amb una comunicació visual personalitzada i amb una difusió capil•lar entre un ampli ventall de llocs dels més visitats i en sintonia amb el teu negoci. L'optimització constant et garanteix un trànsit d'usuaris interessats i millora progressivament els teus beneficies.

Perfeccionament constant

El monitoratge constant i els informes mensuals detallats permeten afinar les campanyes i realitzar canvis estratègics per millorar el rendiment i optimitzar el retorn de la inversió.

Informes actualitzats

Cap dels mitjans de promoció tradicionals és capaç de mesurar l'eficàcia d'una campanya amb la precisió que ho fa la publicitat online. Monitorem i optimitzem constantment les teves campanyes en temps real i mesurem periòdicament el retorn de la inversió.

Comparación de plans

Característiques

Entry

99,00 € + IVA

Starter

499,00 € + IVA

A mida

Preu a convenir
Clics garantits 200 1000 Tria la personalització total per a les teves campanyes, els nostres experts s'entrevistaran amb tu per conèixer millor el teu negoci i posar en marxa les campanyes que puguin aportar-te millors resultats.
Idiomas 1 1
Durada mínima de la campanya (dies) 7 15
Creació de la campanya
Informes sobre l'evolució
Optimització de les campanyes
Traffic Manager personal
Servei de monitoratge de les conversions

99,00 € + IVA 499,00 € + IVA Preu a convenir
Sol·licitar