1. Support
  2. Certificats ssl
  3. Web Sever Wildcard: certificat SSL ideal per a la protecció de subdominis

Web Sever Wildcard: certificat SSL ideal per a la protecció de subdominis

sslGràcies al seu acord amb Symantec, Nominalia amb Web Server Wildcard ofereix un certificat que garanteix la màxima seguretat i la millor protecció de les dades d'un lloc web. Els certificats SSL123 i SSL Web Server t'ajuden a protegir el teu lloc web i les dades, però la versió Wildcard va un pas més enllà, ja que és un certificat digital capaç de protegir qualsevol tipus de domini i subdomini, per la qual cosa no cal comprar un certificat SSl diferent per a cadascun. Un gran avantatge dels certificats SSL Web Server Wildcard és que amb un sol certificat pots administrar i protegir un número il·limitat de subdominis, amb l'estalvi de temps en gestió, instal·lació i diners que això suposa. Un lloc web certificat i tutelat per SSL Wildcard protegeix les transaccions online amb un xifrat de fins a 256 bits i a més incorpora el segell Norton Secured, que és un sinònim de garantia i protecció de totes les dades relacionades amb l'empresa. Altres funcionalitats i avantatges d'aquest certificat són la garantia de reemborsament, l'autenticació dels dominis internacionals i la confiança d'una marca tan important com Symantec.
Nominalia compta amb una gamma molt completa de certificats de seguretat digitals, com ara SuperCerts, Secure Site Pro y d'altres. Aquí trobaràs una taula de característiques de cada certificat.