1. Support
  2. Servidors
  3. Tot just he actualitzat el disc del meu servidor virtual. I ara, com l’incorporo per poder utilitzar-lo?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Servidors virtuals
  4. Tot just he actualitzat el disc del meu servidor virtual. I ara, com l’incorporo per poder utilitzar-lo?

Tot just he actualitzat el disc del meu servidor virtual. I ara, com l’incorporo per poder utilitzar-lo?

Per utilitzar el disc dels nostres servidors virtuals cal que ampliïs la partició del volum del disc després de dur a terme l'actualització. Segueix aquests passos: 1) Identifica el sistema operatiu (Debian, CentOs, Ubuntu, Windows) 2) Executa les ordres relatives al sistema operatiu en ús 3) Recomanem que facis una còpia de seguretat de les teves dades abans de dur a terme aquestes operacions Consulta la guia per a més informació: