1. Support
  2. Servidors
  3. Servidor de Backup – Restauració bare Metal Restore

Servidor de Backup – Restauració bare Metal Restore

Servidor de Backup - Restauració bare Metal Restore Definició La restauració "Bare Metal Restore" és una de les modalitats de recuperació de què disposa el servei backup R1Soft. Es tracta d'una funcionalitat que permet restaurar una còpia de seguretat completa del disc del servidor (incloses les dades de partició i boot), en el cas que s'hagi produït un fet catastròfic, que hagi corromput el disc i resulti impossible arrancar el sistema operatiu.  Aquesta operació permet restaurar:
  • Sistema operatiu
  • Aplicacions instal·lades
  • Paràmetres de configuració
  • Controladors
Com fer una restauració bare Metal Restore? Servidor dedicat:

Servidor comprat a Nominalia

Si necessites realitzar una restauració total del teu servidor a causa d'una fallada total (per exemple, perquè el disc resulta completament inaccessible), hauràs d'arrancar el servidor, ja sigui dedicat o virtual, a partir d'una imatge del sistema que es facilitarà el nostre equip de suport tècnic. Passes per dur a terme una restauració Bare Metal Restore:
  • Arranca el servidor amb una imatge de Bare Metal Restore
    • Dilluns - Divendres 08 – 18 : Contacta AQUÍ amb el nostre equip de suport tècnic i sol·licita que es reiniciï el teu servidor amb la imatge de Bare Metal Restore.
    • Dilluns - Divendres 18 – 08 i DissabteDiumenge 00 – 24: Fes una sol·licitud al canal d'emergència, directament des del teu tauler de control, i demana que es reiniciï el teu servidor amb la imatge de Bare Metal Restore.
  • Un cop el servidor s'hagi reiniciat amb la imatge de recuperació (hauràs d'esperar 5 minuts abans que l'agent torni a estar accessible), podràs utilitzar la funció “Bare Metal Restore” del tauler de Server Backup.
  1. Selecciona la icona de l'escut per accedir a la configuració de Bare Metal Restore

1. Si vols utilitzar la partició ja existent al servidor, selecciona “Use Existing Partition Tables on Host”. En cas contrari, hauràs d'especificar la partició que vols recuperar.

2. Després de seleccionar la partició, hauràs de seleccionar el disc que vols restaurar i fer clic a “Restore”.

1. A la pantalla de resum, veuràs l'estat, el progrés i el temps que falta per acabar la restauració.

Servidor comprat a altres empreses

Si el servidor no es troba allotjat al nostre centre de dades, hauràs de sol·licitar al teu proveïdor que reiniciï el servidor amb un CD-ROM. El proveïdor podrà descarregar el CD-ROM directament del web. http://repo.r1soft.com/bm/serverbackup-centos-bootcd-agent.iso  Un cop el servidor hagi arrancat en modalitat rescue, es podrà accedir al restore (restauració) des del tauler de R1Soft Als enllaços següents hi trobaràs informació addicional sobre les modalitats de Bare Metal Restore: