1. Support
  2. Archivados
  3. Packs E-commerce
  4. Prestshop està en anglès! Com puc canviar l’idioma?

Prestshop està en anglès! Com puc canviar l’idioma?

1. Al menú de la dreta, fes clic a Localization. Des d'aquesta secció, pots configurar l'idioma del teu Tauler de control, configurar la divisa de la teva botiga Online, seleccionar el tipus de canvi que s'aplica al teu país, etc.
prestashop_11
  1. Per modificar l'idioma al teu Tauler de control, fes clic a Localization -> Languages i indica l'idioma que vols configurar en el camp corresponent. Si no saps el codi de l'idioma, clica sobre el nom del camp i trobaràs les indicacions necessàries.

1. En funció de l'idioma que triïs, descarregaràs el Language Pack corresponent per canviar l'idioma del teu Tauler de control i configurar la llengua que has seleccionat.

1. Per descarregar el paquet, fes clic sobre l'enllaç de descarrega. prestashop_21 (1)
  2. Un cop descarregat el paquet en el teu idioma, vés al menú Translations, també a la secció Localization.

1. Ara ja pots canviar l'idioma de la interfície i configurar el teu Tauler de control en la llengua que has seleccionat. Per dur a terme aquesta operació, baixa per la pàgina fins a la secció ‘Add and update a language’, selecciona l'idioma que vulguis i fes clic al botó corresponent.