1. Support
  2. Hosting WordPress y WordPress Gestionado
  3. Migrar a WordPress Gestionat: Revisa el teu lloc web
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Wordpress
  4. Migrar a WordPress Gestionat: Revisa el teu lloc web

Et donem aquí algunes directrius per revisar la instal·lació de WordPress abans de passar a la versió de WordPress Gestionat.

Per verificar el teu compte de WordPress, accedeix a l'Escriptori de WordPress i vés a Inici > Actualitzacions.

Assegura't de tenir la darrera versió de WordPress i que els plugins i temes estiguin tots actualitzats.

Comproveu que el vostre compte de WordPress no tingui:

- Cap plugin de memòria cau (pots utilitzar el gestor de memòria cau del nostre panell de gestió);
- Cap plugin de backup de cap tipus (pots utilitzar el gestor de còpies de seguretat i restauració del nostre panell de gestió);
- Cap connector de servidor per optimitzar imatges;
- Cap plugin de servidor per comprimir vídeos;
- Cap connector per millorar el rendiment.

Altres plugins no admesos són: Allow PHP Execute; Dynamic Widgets; Exec-PHP; Inactive User Deleter; Pipdig Power Pack (P3); WP-RSS Multi Importer; WordPress Popular Posts; Facebook Instant Articles & Google AMP Pages; Facebook Open Graph, Google+ i Twitter Card Tags; Antispam by Clean-talk; Easy Updates Manager; Broken Link Checker; MyReviewPlugin; LinkMan; Fuzzy SEO Booster; WP PostViews; Tweet Blender; Jetpack Related Posts; Related Posts for WordPress; Outbrain; Contextly; WPML

Si necessites ajuda, no dubtis a contactar amb el nostre servei d'Atenció al Client al 93 288 40 62 o el nostre Suport Tècnic a través de la teva Zona Client.

Suport Tècnic
Nominalia