1. Support
  2. Configuració del primer servidor

Configuració del primer servidor

Seleccioneu l'opció «Add Server» i poseu-li un Server Name (només us servirà per identificar el servidor configurat, no té cap relació amb el servidor connectareu al servei) i el camp «Host Name/IP» contindrà l'adreça IP del servidor al qual voleu instal·lar l'agent R1Soft.

Un cop hàgiu afegit el servidor, cal que configureu l'agent directament des de la interfície del R1Soft. Seleccioneu la icona     i introduïu les credencials (d'administrador) del servidor que us permetran instal·lar l'agent. És molt important comprovar els requisits de l'agent i la compatibilitat d'aquest amb el teu sistema operatiu i amb la configuració del servidor. A més, és important assegurar-se que no hi ha firewalls entre el teu servidor de backup i l'agent. Cal obrir els port 22 i 1167 (TCP) al servidor. Si no has pogut fer la instal·lació automàtica, pots fer una instal·lació manual, seguint les indicacions de la documentació que trobaràs a continuació, segons el sistema operatiu que tinguis. Ubuntu, Debian CentOs, Fedora, RHE Windows Per permetre el correcte funcionament del software després d'una instal·lació manual, cal que sol·licitis la clau d'activació: Linux Windows Per comprovar que l'agent s'ha instal·lat correctament, clica a la icona Test Agent Connection. installazione_agent-768x382   Amb els sistemes operatius Windows caldrà que reinicieu fent clic directament a «Reboot Windows servers after deployment».   Menus Pàgina següent