1. Support
  2. Configuració correu Email Professional (OX2) per a Outlook

Configuració correu Email Professional (OX2) per a Outlook

Amb el nou Email Professional podràs configurar l'opció Exchange i sincronitzar contactes, calendaris, etc. als teus comptes de correu. La sincronització amb Outlook i Open Exchange  és possible només a  Windows  per a les versions d'Outlook:  20072010 i 2013. El primer que hauràs de fer serà descarregar l'executable OXConnector i instal·lar-lo al teu ordinador. Per això, has d'accedir al teu compte de correu via Webmail (https://webmail.nominalia.com), una vegada dins, vés a la icona icona configuracio , obre la  Configuració  i al menú lateral esquerra fes clic a Descàrregues. imatge 1_spa Descarrega el fitxer executable i obre'l; veuràs una finestra nova on hauràs de llegir i acceptar les condicions de la llicència d'Open-Xchange i fes clic a Install. En acabar, fes clic a Finish i tanca la finestra. imatge2_spa                       imatge3_spa                       Ara, a la barra d'inici de Windows, veuràs una bombeta, que és la icona d' OX Updater. També ho pots veure, si obres el menú desplegable de les eines; has de clicar sobre la icona de la bombeta: imatge4_spa             Tot seguit, indica el compte de correu que vols configurar i la contrasenya: imatge5_spa             S'obrirà una finestra en què s'indica que el component d'OX s'ha d'actualitzar, així que fes clic a Següent: imatge6_spa                       Llegeix i accepta les condicions i selecciona Crea perfil de correu; clica a Següent: imatge8_spa                       A  la nova pantalla, hauràs d'emplenar els camps següents: Nom de perfil: el que li vulguis donar, per defecte, Oxtender 2 Configurar com a perfil de correu predeterminat: Opcional URL del servidorhttp://pim.nominalia.com (per defecte, també pot aparèixer  http://pim.nominalia.com/usm-json) Nom d'usuari: elmeucompte@elmeudomini.com Contrasenya: la del compte I es procedeix a la instal·lació: imatge9_spa                       En acabar la instal·lació, s'obrirà la aquesta finestra i hauràs de fer clic a Finalitzar. imatge10_spa                       Ara podràs utilitzar el teu compte a Outlook. Si tens Outlook obert, tanca'l i torna'l a obrir. Així el programa et demanarà quin perfil vols utilitzar. Hauràs de seleccionar el perfil d'Oxtender que acabem d'instal·lar: imatge11_spa         Ja s'obrirà directament la bústia del compte de correu, a la part de dalt, veuràs que ja estàs utilitzant OXTENDER 2 imatge12         Si contractes més comptes Professional i vols afegir-los a Outlook, hauràs de dur a terme les operacions següents. Accedeix a Tauler de Control de Windows i selecciona la opció Mail, com es veu a la imatge: imatge13_spa               A la nova finestra, fes clic a Mostra perfils: imatge14_spa                 Fes clic a Afegeix i mantingues activa l'opció Sol·licita un perfil: imatge_16         S'obrirà la finestra de configuració d'Outlook, selecciona Configuració manual o tipus de servidors addicionals  i clica a Següent: imatge17_spa                           A continuació, selecciona Altres i tria OXTENDER2 com a tipus de servidor: imatge18_spa                           A la nova pantalla, has d'indicar les dades del nou compte: URL USMhttp://pim.nominalia.com usuarielmeualtrecompte@elmeudomini.com contrasenya: la del compte
  • Mantenir marcada l'opció el servidor preval
  imatge19_spa             Per a que s'apliquin els canvis, has de tancar Outlook i en tornar-lo a obrir, selecciona el perfil d'OX. imatge20_spa           imatge12