1. Support
  2. Cómo configurar un redireccionamiento http->https para un sito web creado con Joomla!

Cómo configurar un redireccionamiento http->https para un sito web creado con Joomla!

Per a que el teu lloc web creat amb Joomla! sigui més segur és recomanable redirigir-lo cap a un protocol HTTPS. L'encriptació de les informacions enviades i rebudes, garanteix una major protecció de les dades que transiten a través del teu lloc web.

Si tens un web amb Joomla!, pots redirigir al protocol HTTPS en pocs i senzills passos. Passos a seguir:

1) Entra en la pàgina d'administrador de joomla

2) Clica a "global configuration"

screenshot-www.hosting-demo.net 2017-02-24 14-12-59

3) Fes clic a "server"

screenshot-www.hosting-demo.net 2017-02-24 14-16-33

4) A Force HTTPS, clica a "Entire Site"

screenshot-www.hosting-demo.net 2017-02-24 14-19-19

5) I després clica "save & close". El web es veurà com a la imatge que tens a continuació, directament configurat amb HTTPS.

screenshot-www.hosting-demo.net 2017-02-24 14-23-53

screenshot-www.hosting-demo.net 2017-02-24 14-27-00

Ara el seu lloc utilitza el protocol HTTPS:

Screen Shot 2017-02-24 at 14.27.48