1. Support
  2. Registro Dominios
  3. Com activar el protocol DNSSEC en el domini
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Transferencias Dominios
  4. Com activar el protocol DNSSEC en el domini

Com activar el protocol DNSSEC en el domini

Ja pots activar el protocol de seguretat DNSSEC als teus dominis de Nominalia i fer-los encara més segurs contra atacs informàtics.

Aquest tutorial explica com habilitar DNSSEC molt fàcilment des del teu tauler de control de Nominalia.

Atenció: per als dominis .CAT i .ES, caldrà que demanis l'activació de DNSSEC al personal de Nominalia mitjançant ticket, xat o telèfon al 93 288 40 62.

Per als dominis .com, .net, .org, .eu i un llarg etcètera, en canvi, ja pots activar el protocol DNSSEC des de la Zona Client amb aquestes senzilles instruccions:

1. Entra a la teva Zona Client de Nominalia i clica en el domini per al qual vols activar DNSSEC de la secció de PRODUCTES ACTIUS:

2. Fes clic a DOMINI I DNS:

3. Ara clica a l'enllaç "Gestionar DNS":

3. Ja estàs a la pantalla dedicada a la configuració de DNS del teu domini. Per activar-hi DNSSEC, clica a la corresponent pestanya DNSSEC:

4. Ara simplement clica el botó ACTIVAR perquè el protocol DNS quedi habilitat en aquest domini.

7. Veuràs aparèixer el símbol verd que t'indica que l'operació s'ha posat en marxa correctament.

8. El procés d'activació i de desactivació de DNSSEC no és immediat, sinó que cal un interval d'entre 15 minuts i una hora per fer-se efectiu. Durant aquest lapse de temps, que varia en funció de cada extensió de domini, algunes funcionalitats de gestió del domini quedaran bloquejades per qüestions de seguretat. Un cop l'operació d'activació o desactivació de DNSSEC s'hagi completat, totes les funcions tornaran a estar disponibles. Aquesta és l'alerta que el tauler de control de Nominalia et mostrarà:

Per saber amb quines extensions de domini es pot habilitar DNSSEC, consulta aquesta pàgina.
Per als dominis .ES o .CAT, caldrà que demanis l'activació de DNSSEC al personal de Nominalia mitjançant ticket, xat o telèfon al 93 288 40 62.

Atenció: Si al teu domini NO estàs fent servir les DNS de Nominalia, pots configurar de manera autònoma les claus DNSSEC mitjançant la funció "Gestió de claus DNSSEC" del teu tauler de control de Nominalia.