1. Support
  2. Com connectar des de FileZilla al teu Hosting Linux – CPanel

Com connectar des de FileZilla al teu Hosting Linux – CPanel

cpanel Per poder-te connectar correctament al teu hosting i gestionar el teus arxius amb FileZilla, primer hauràs de crear un compte FTP. Accedeix al teu CPanel, vés a la secció Archivos i fes clic a Cuentas FTP. 1 Ara, emplena les dades següents i podràs afegir el teu compte:
  • Inici de sessió: nom de l'usuari que vols crear; s'associarà automàticament al nom del domini principal del teu cPanel.
  • Contrasenya: escriu la teva contrasenya, busca una contrasenya que sigui prou segura (caràcters alfanumèrics, especials, majúscules i minúscules).
  • Contrasenya (una altra vegada).
  • Directori: per defecte, es completarà amb /public_html, que és el director de publicació d'arxius al teu hosting. Si vols, pots especificar una ruta a la qual es connectarà l'usuari.
  • Quota: pots indicar una quota de trànsit FTP o bé deixar-lo il·limitat.
Per acabar, clica a Crear cuenta FTP per a que es doni d'alta. 2   Un cop s'hagi creat, a la part inferior apareixerà a Cuentas de FTP. Busca el teu usuari i fes clic a Configurar cliente FTP. 4FILEZ   Quan estigui descarregat, obre FileZilla i des del menú superior, fes clic aArxiu i després clica a Importa.... 5FILEZ Selecciona el fitxer des del teu equip i fes clic a Obre: 6FILEZ A la finestra emergent de confirmació, mantingues seleccionada l'opció Entrades del gestor de llocs i clica a Accepta. 7FILEZ Un cop importada, vés un altre cop a Arxiu i clica a Gestor de llocs. 9FILEZ   A l'esquerra, a Selecciona el lloc, selecciona'l i després, assegura't que utilitzes aquestes dades de connexió dins de la pestanya general: 10FILEZ21 Clica a Connecta. A la finestra emergent, se't demanarà la contrasenya d'accés de l'usuari FTP i després hauràs de fer clic a Accepta. 11FILEZ21 Connectaràs automàticament als continguts del teu usurari dins del directori de publicació del hosting /public_html. 12FILEZ