Asistencia para clientes de Nominalia

  1. Asistencia
  2. Comunicados
  3. Cliente final
  4. Actualització de preus el 2 de març de 2022
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Comunicados
  4. Distribuidores
  5. Actualització de preus el 2 de març de 2022

Actualització de preus el 2 de març de 2022

El 2 de març de 2022 entraran en vigor les noves tarifes de Nominalia per adequar-nos a l'increment de costos d'infraestructura, components i energia que fa anys que anem assumint.


Per què ha calgut aquesta actualització de preus?

A Nominalia ens esforcem dia a dia per oferir-te productes fiables, potents i de qualitat. Per nosaltres és fonamental invertir constantment en millorar la nostra tecnologia, desenvolupar solucions innovadores que cobreixin necessitats reals, garantir la màxima seguretat de la plataforma i adaptar-nos a les noves tendències del mercat, tot això sense oblidar la nostra prioritat d'assolir l'excel·lència en el suport tècnic que lliurem als nostres clients.

A causa del context global actual d'inflació, amb increment de costos dels nostres principals proveïdors, de llicències de productes, components i electricitat, ens veiem obligats a repercutir parcialment aquestes pujades al preu final de venda dels nostres productes per poder continuar garantint així la qualitat i nivell de servei que ens caracteritza.


Quan entraran en vigor les noves tarifes?

Els preus dels productes i serveis de Nominalia seran actualitzats el 2 de març del 2022.


Com canviaran els preus?

Després d'una anàlisi rigorós de l'increment global de costos de productes, infraestructura i energia, s'ha establert una actualització de preus a partir del 3% en els productes següents:

Client final de NominaliaDistribuïdor de Nominalia
Hosting: 5%Hosting: 3%
Servidors: 10%Servidors: 10%
Certificats SSL: 5%Certificats SSL: 3%
Simply Site: 5%Simply Site: 5%
Simply Shop: 5%Simply Shop: 5%
Serveis de disseny web: 5%Serveis de disseny web: 5%
Office365: 20%Office365: 20%
Pack Domini: 12%Pack Domini: 5%
Altres*: 5%Altres*: 5%

* Les solucions d'Email Personal i Email Professional no tenen increment de preu.

Què passa si ja has renovat els teus productes abans del canvi de tarifes?

Si ja has renovat els teus serveis anualment abans del 2 de març, pots continuar fent-los servir sense cap canvi de preu fins a la propera renovació. Si encara has de renovar els teus serveis aquest any, podràs decidir amb total llibertat si renovar-los o no amb les noves tarifes aplicades.


Què passa en cas de tenir activada la renovació automàtica?

Si tens configurada la renovació automàtica per als teus productes i no vols renovar-ne algun, et convidem a desactivar la renovació automàtica per a aquest servei en concret des de la teva Zona Client. Recorda fer el canvi a “Renovació manual” com a mínim 20 dies abans de la data de venciment del servei, especificada al teu tauler de control, per tal d'evitar que es renovi automàticament.


Per què les solucions d'Office365 tenen un increment més gran que la resta de productes?

En el cas de les solucions d'Office 365, Nominalia actua com a distribuïdor de Microsoft, per la qual cosa l'increment del preu d'aquests productes en un 20% és degut a l'augment de cost de les llicències que ha dut a terme Microsoft.

Pel que fa als productes i serveis de l'àrea de Servidors, l'increment del 10% està relacionat a, d'una banda, a l'augment de costos per part dels nostres proveïdors principals i, de l'altra, als costos de manteniment dels nostres centres de dades, tant en termes d'inversió en seguretat com d'energia relacionats amb l'alimentació i la refrigeració dels servidors.


Necessites més informació o tens dubtes?

El servei d'Atenció al Client de Nominalia està a la teva disposició per resoldre't qualsevol dubtes que et sorgeixi.
Pots obrir un ticket de suport mitjançant l'enllaç "Sol·licitar suport" que trobaràs a la teva Zona Client o bé truca'ns directament al número (+34) 93 288 40 62 de dilluns a dissabte de 9:00 a 19:00 hores i diumenges i festius de 10:00 a 18:00 hores.
Si ets un Distribuïdor de Nominalia, posa't en contacte amb el teu gestor de compte assignat al 93 552 13 31 sempre que et calgui.

Gràcies per la teva comprensió i confiança en Nominalia!

L'equip de Nominalia


¿Te resultó útil este artículo?

¿No has encontrado lo que buscabas?

Contáctanos, nuestros expertos te ayudarán

CONTÁCTANOS