Solució Professional

El teu correu sincronitzat amb qualsevol dispositiu

Per què triar Email Professional

 • Sincronitza

  Amb la solució Professional podràs arribar més lluny amb el teu compte de correu gràcies a la sincronització en temps real amb Outlook i dispositius mòbils. Per exemple, podràs escriure un missatge des de l'ordinador de l'oficina, desar-lo als esborranys i després modificar-lo des del mòbil o tauleta fins i tot quan estiguis desconnectat.

 • Comparteix

  Gràcies a la versió avançada del gestor d'informació personal online (PIM), podràs compartir amb la resta de comptes de correu del teu domini les tasques, les cites d'un calendari i moltes coses més.

 • 1000 enviaments SMTP

  La solució Professional inclou 1000 enviaments SMTP diaris per a cada un dels comptes de correu, per a que puguis enviar missatges lliurement des del teu programa de gestió de correu preferit o des d'un dispositu mòbil.

 • Antivirus/Antispam

  La solució Professional t'ofereix Antivirus/Antispam en tots els comptes, per protegir-te a tu i la teva feina de possibles amenaces de seguretat detectant els missatges no desitjats abans que els obris.

 • Prova gratuïta

  Prova totes les funcionalitats de l'email Professional. Nominalia t'ofereix l'oportunitat de provar-ho durant un mes. En finalitzar la prova, pots decidir d'adquirir l'email. Descobreix com..

Ja tens un compte de correu amb Nominalia i vols passar a la solució Professional? És molt senzill! Consulta com fer-ho en aqueta guia. Tranquil! No perdràs cap dada. Accedeix a la guia aquí

 • Amb el teu email Professional també tens tot això, ho sabies?

  No tots els proveïdors permeten realitzar enviaments SMTP des de programes de gestió de correu, és a dir, enviar missatges des de programes com Outlook, Thunderbird, etc.
  La solució Professional de Nominalia et permest fer 1000 enviaments SMTP diàris des de cada compte de correu.

  Gràcies a les API de Google Maps integrades amb el Webmail/Pim podràs incloure mapes als teus contactes...
  per saber-ne més »

 • Antivirus/Antispam actiu a la solució Professional

  Nosaltres interceptem les amenaces informàtiques

  L'email Professional és especial: estaràs protegit de Antivirus i Antispam sense necessitat de fer res especial. Total seguretat contra les amenaces d'Internet sense necessitat d'instal·lar cap software específic al teu ordinador i, a més, també funciona en dispositius mòbils.

  per saber-ne més, sobre l'antivirus de Nominalia »

Vols personalitzar el teu email?

 • Crea el teu email a mida

  Afegeix o treu funcionalitats des del configurador i adapta els comptes de correu a les teves necessitats: crea el teu email personalitzat al preu que més et convingui!

  Configura

*Promoció vàlida des de 0,95€/mes per a clients finals per 2, 5 i 10GB fins al 31/08/17.