Modalitats de pagament

La seguretat està sempre garantida

A Nominalia som molt conscients del tipus de necessitats dels nostres clients. Per aquesta raó oferim una àmplia gamma de modalitats de pagament, per estar segurs que satisfem totes les expectatives dels nostres clients.
Ja sigui amb targeta de crèdit, Dipòsit Online, PayPal o transferència bancària, Nominalia ara fa que el procés de compra sigui més fàcil i segur que mai.Targeta de crèditAquesta forma de pagament ens permet agilitzar el procés de contractació.
Nominalia és conscient de la importància de la seguretat en la transmissió de les dades a través d?Internet. Per aquest motiu el nostre servidor de pagament s?allotja sota el servidor segur (SSL) de Banesto, la nostra entitat de referència en els pagaments online. Totes les dades que indiqui durant el procés de pagament, fins i tot les dades de la seva targeta de crèdit, arribaran xifrades al nostre servidor.

Paypal


Moltes de les preocupacions que suscita la compra a través d'Internet, com ara el robatori d'informació personal i financera, han estat resoltes pel sistema PayPal de pagaments segurs per Internet.
Amb PayPal no és necessari proporcionar informació confidencial sobre targes de crèdit o comptes bancàries quan es fan compres online, ja que el sistema PayPal no comparteix informació financera quan s'utilitza per a pagar un servei o producte a Internet.
PayPal disposa de més de 150 milions d'usuaris a tot el món, accepta pagaments en 18 divises diferents i només a l'Estat espanyol disposa de més de 1.5 milions d'usuaris.
Si vol disposar d'un compte de pagament de PayPal dirigeixi's a www.paypal.com

Transferència bancària


El pagament off-line es pot realitzar mitjançat transferència bancària. Aquest pagament haurà d?anar a nom de Nominalia Internet S.L. al número de compte bancari del Banco Santander Central Hispano número ES53-0049-2954-14-2614070005. És imprescindible indicar a la transferència el número de comanda i el tipus de servei, així com enviar-nos per fax a Nominalia el comprovant de pagament i el tipus de servei que desitja pagar (fax: +34 93 310 23 60).

Dipòsit Online

Si desitja triar la modalitat de pagament online però s'estima més no haver de fer servir la targeta de crèdit per a cada compra, el Dipòsit Online és l'opció més adequada per a vostè.
Amb aquesta opció de pagament flexible serà molt lliure de decidir el crèdit que desitja adquirir i tindrà ple control del seu saldo disponibleen tot moment tot accedint fàcilment al seu Panell de Control.
El sistema de Dipòsit Online, a més a més, li enviarà un avís directament a la seva adreça de correu electrònic quan el seu crèdit s'estigui a punt d'esgotar perquè pugui recarregar-lo a temps, assegurant-se així que disposa sempre de crèdit suficient per adquirir nous productes.

Adquirir crèdit

Seleccioni el crèdit i la quantitat que desitja afegir al seu dipòsit:

Si vol més informació sobre els sistemes de pagament que admet Nominalia pot consultar les nostres FAQ.


93 288 40 62

Suport tècnic

Necessita suport tècnic? A la secció Suport tècnic i informació trobarà FAQs, glossari i manuals que l'ajudaran a resoldre els seus dubtes sobre funcionalitats i configuració dels seus productes.

Li cal ajuda?
Entri al seu Panell de Control i formuli la seva pregunta al nostre equip tècnic des de la secció Assistència.

Distribuïdors

Li agradaria ser Revenedor dels nostres productes? Visiti la pàgina dedicada als nostres Distribuïdors, descobreixi els avantatges i aprofiti les nostres tarifes especials.

Modalitats de pagament

A Nominalia podrà comprar escollint la modalitat de pagament que més s¹ajusti a les seves necessitats.Consulti aquí totes les modalitats disponibles.

Sabia que...

En 1999 Nominalia es converteix en la 1ª entitat , i 2ª d'Europa, a registrar directament el .com .org i .net després del monopoli Network Solutions.

Segueixi'ns a la Xarxa!

Segueixi'ns a les principals xarxes socials. Comparteixi amb nosaltres la seva experiència i idees a Facebook, Twitter, Youtube i LinkedIn... i no perdem el contacte!