Suport tècnic i informació

Benvingut a la secció d’Assistència: aquí trobaràs informació sobre productes i serveis, manuals i FAQs (preguntes més freqüents).
Realitza recerques mitjançant paraules clau per trobar la resposta a la teva consulta.
El servei de suport està disponible dins del Panell de Control: si ja ets client de Nominalia, accedeix al teu Panell i fes clic a l’enllaç “Assistència” del menú de la dreta per tal de fer-nos arribar la teva consulta.

Necessites ajuda?

Cerca les respostes a les preguntes més habituals

totes les paraules cada paraula

Manuals Hosting

A continuació trobaràs una sèrie de manuals, que t'ajudaran a obtenir el màxim rendiment del teu allotjament web i t'ensenyaran a utilitzar amb facilitat els programes i aplicacions més habituals.
Detalls

Manuals Email

A continuació trobaràs una sèrie de manuals, que t'ajudaran a obtenir el màxim rendiment del teu correu electrònic i t'ensenyaran a utilitzar amb facilitat els programes més habituals.
Detalls

Manuals Servidors

Tutorials per la gestió de Servidors Dedicats
Detalls

Manuals Email Professional

Detalls